default-image

Το ταξίδι τους... "φρέναρε" στον έλεγχο του αεροδρομίου

Κρήτη
Το ταξίδι τους... "φρέναρε" στον έλεγχο του αεροδρομίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις στα αεροδρόμια της Κρήτης για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων.

Αυτή τη φορά συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης", από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του αερολιμένα, τρεις υπήκοοι Συρίας που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Γερμανία και Γαλλία.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες (01.06.2015) το απόγευμα, σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικές Αρχές, συνελήφθησαν οι τρεις Σύριοι ηλικίας 18, 40 και 20 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Παρίσι, ο 40χρονος Αρχών Ιταλίας για να ταξιδέψει με προορισμό το Μόναχο Γερμανίας, ενώ ο 20χρονος Αρχών Βουλγαρίας για να ταξιδέψει με προορισμό τη Λυών Γαλλίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News