Ειδήσεις

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αύριο, Τετάρτη 3 Ιουνίου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με σκοπό να πραγματοποιήσει μια σειρά επαφών με ομάδες παραγωγής και ανάπτυξης του τόπου, αλλά και για να συμμετάσχει στην εκδήλωση της Πρωτοβουλίας "Παιδεία 2015" εναντίον των νόμων Μπαλτά-Κουράκη.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής:

Στις 11 π.μ. θα πραγματοποιήσει συνάντηση με ομάδα αμπελουργών, κτηνοτρόφων και αγροτών στην περιοχή Προφήτη Ηλία.

Στις 12:15 θα κάνει επίσκεψη στο συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων του Προφήτη Ηλία.

Στη 1:30 θα επισκεφτεί την Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης, στις Αρχάνες.

Στις 2 μ.μ. θα μεταβεί στην Αναπτυξιακή Ηρακλείου προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των τοπικών επιχειρήσεων και αμέσως μετά θα επισκεφτεί το Ινστιτούτο Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) Ηρακλείου για να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Ιδρύματος και για τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις.  

Στις 6 μ.μ. θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, στα γραφεία της, με κεντρικό θέμα συζήτησης τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Και αμέσως μετά στις 7 μ.μ. θα παραστεί στην ανοικτή εκδήλωση παιδείας που διοργανώνει η Επιτροπή της Κρήτης για την Πρωτοβουλία "Παιδεία 2015", προκειμένου να αναδειχθεί η ισοπεδωτική, οπισθοδρομική και αντιεκπαιδευτική φιλοσοφία που διέπει τα νομοσχέδια του υπουργείου Παιδείας, στην αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου Ηρακλείου.

Με αφορμή την επίσκεψή του στο Ηράκλειο, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την εξής δήλωση:

«Η Κρήτη είναι στην πρώτη γραμμή της προόδου, της ανάπτυξης και της αριστείας.

Δεν ευδοκιμεί στην κρητική γη ο εξισωτισμός προς τα κάτω.

Η κοινωνία των πολιτών ξεσηκώνεται σε όλη την Ελλάδα και αντιδρά στην αντιμεταρρύθμιση στην Παιδεία.

Στηρίζω την Πρωτοβουλία "Παιδεία 2015", ενώνω τη φωνή μου με τους πολίτες του Ηρακλείου και των Χανίων και μαζί τους δηλώνω απερίφραστα: Όχι "Μπαλτά" στην Παιδεία».

Σχόλια