default-image

Πάρτι… μόδας στα Χανιά για το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας

Κρήτη
Πάρτι… μόδας στα Χανιά για το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Summer Fashion Party 2015 - εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Χανίων - στο Villa Club (πρώην Villa Mercedes) στην Αγία Μαρίνα Χανίων.

Επώνυμα μοντέλα από Αθήνα, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη παρουσίασαν την καλοκαιρινή collection σε γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα, γυναικεία και ανδρικά casual ενδύματα, γαμπριάτικο κουστούμι, φορέματα υψηλής ραπτικής, υποδήματα, οπτικά, κοσμήματα, και αξεσουάρ.

Η γνωστή ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη και το γνωστό μοντέλο Νίκος Παπαδάκης, σε ρόλο παρουσιαστών, ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους στα μονοπάτια της μόδας και του στυλ. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Κανδήρος ερμήνευσε σε ρυθμούς καλοκαιριού μεταξύ άλλων και τη μεγάλη του επιτυχία "Ζω κι εγώ για μένα".

Στην άκρη της Κρήτης δίπλα στη θάλασσα…

Φυσικά ο σκοπός της εκδήλωσης είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μέρος των εσόδων της βραδιάς δόθηκαν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Χανίων.

Το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Χανίων φιλοξενεί ανήλικα αγόρια που έχουν παρθεί από τις οικογένειές τους με εισαγγελική παρέμβαση ή έχουν χάσει  τις οικογένειές τους. Προσφέρει σε αυτά τα παιδιά στέγη, τροφή, εκπαίδευση.

«Σεβόμενοι το έργο τους, ευχαριστούμε όλους όσους συνέδραμαν ώστε να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για τις ανάγκες αυτών των παιδιών», αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

(Στη φωτογραφία επάνω, ο Κώστας Κανδήρος ανάμεσα στη Βάσω Γουλιελμάκη και τον Νίκο Παπαδάκη)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News