Ειδήσεις

"Κόβουν" τις παράνομες αποχετεύσεις στην Κίσσαμο

Στη διακοπή των παράνομων συνδέσεων στο αποχετευτικό δίκτυο της πόλης προχώρησε η δημοτική Αρχή Κισσάμου, που προειδοποιεί ότι τέτοιες ενέργειες πολιτών θα οδηγούνται στο εξής στον εισαγγελέα. Παράλληλα προχώρησε στον καθαρισμό και την απόφραξη φρεατίων και αγωγών.

Πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Κισσάμου προχώρησε στον καθαρισμό και την απόφραξη φρεατίων και αγωγών ομβρίων υδάτων που βρίσκονται στo κέντρο της πόλης της Κισσάμου, επί της οδού Παπαγιαννάκη, με πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Θ. Σταθάκη και με το συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Ύδρευσης και Άρδευσης κ. Αντώνη Παρτσαλάκη και του αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Μανώλη Ξυπολιτάκη.

Παράλληλα, η δημοτική Αρχή προχώρησε σε έλεγχο και διακοπή σημαντικού αριθμού παράνομων συνδέσεων οικιών και καταστημάτων στο υπάρχον αποχετευτικό δίκτυο, τα λύματα των οποίων κατέληγαν στους υφιστάμενους αγωγούς των ομβρίων. Μάλιστα, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, «η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτή και, από 'δω και στο εξής, μόλις εντοπίζονται παράνομες συνδέσεις θα ενημερώνεται άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας».

Τέλος, σημειώνεται ότι οι εν λόγω εργασίες - οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τη Δημοτική Υπηρεσία Ύδρευσης και Καθαριότητας, με τη συνδρομή και του πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου Κισσάμου - εντάσσονται στις ευρύτερες δράσεις καθαρισμού που υλοποιεί η δημοτική Αρχή για τη βελτίωση του επιπέδου καθαριότητας και την τήρηση των απαιτούμενων συνθηκών υγιεινής σ' όλες τις περιοχές του Δήμου Κισσάμου και οι οποίες θα συνεχιστούν απρόσκοπτα όλο το επόμενο διάστημα.

Σχόλια