default-image

Οι ώρες αγωνίας παρατείνονται για την 30χρονη Λετονή

Κρήτη
Οι ώρες αγωνίας παρατείνονται για την 30χρονη Λετονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανησυχητικά είναι τα πρώτα στοιχεία για την πορεία της κατάστασης της νεαρής Λετονής, που χτυπήθηκε από κεραυνό στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Η 30χρονη υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου και, σύμφωνα με το πόρισμα, ο εγκέφαλός της παρουσιάζει ένα διάχυτο οίδημα και όπως φαίνεται οι ανακοπές που υπέστη δεν άφησαν ανέπαφο τον εγκέφαλο.

Οι ώρες αγωνίας παρατείνονται για την υγεία της 30χρονης Λετονής, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, ενώ σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από νευροχειρουργό ο οποίος θα καταβάλει προσπάθειες για να βελτιώσει τη κατάσταση και να ρίξει τη πίεση στον εγκέφαλό της.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_9auiq8qd/

Στο πλευρό της βρίσκονται διαρκώς ο σύζυγος και το ανήλικο παιδί τους, οι οποίοι βρίσκονταν σε άλλη εκδρομή τη στιγμή που συνέβη το πρωτοφανές αυτό περιστατικό, το οποίο έστειλε στα νοσοκομεία 17 συνολικά τουρίστες, ανάμεσά τους και τρία παιδιά, με εγκαύματα και τραύματα.

Τη στήριξή τους εξέφρασαν τόσο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης όσο και δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς από το διοικητή Νίκο Χαριτάκη.

Αναφορικά με τους τέσσερις Ρώσους τουρίστες που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, θέμα χρόνου είναι να πάρουν οι τρεις εξιτήριο, ενώ σε ό,τι αφορά στη 42χρονη Ρωσίδα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, η κατάσταση της υγείας είναι καλή και σύντομα θα μεταφερθεί στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου.

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News