default-image

Πέντε συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια

Κρήτη
Πέντε συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε ημεδαποί συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων στο Λασιθίου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.  

Οι πέντε ημεδαποί ηλικίας 56, 55, 48, 36 και 43 ετών, συνελήφθησαν στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς της Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Μαΐου, μετά από οργανωμένη επιχείρηση από αστυνομικούς στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων.  

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 56χρονου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και λειτουργία τεσσάρων  ηλεκτρονικών υπολογιστών, επιτρέποντας τη συμμετοχή στο εν λόγω απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (φρουτάκια) στον 55χρονο, 48χρονο, 36χρονο και 43χρονο, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News