default-image

Τηλεφωνική επικοινωνία για το διορισμό Παναρίτη στο ΔΝΤ

Οικονομία
Τηλεφωνική επικοινωνία για το διορισμό Παναρίτη στο ΔΝΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μετά το μπαράζ αντιδράσεων για το διορισμό της Έλενας Παναρίτη στο ΔΝΤ. Το ζήτημα της τοποθέτησης της κ. Παναρίτη στο ΔΝΤ παραμένει ανοιχτό, την ώρα που βουλευτές όλων των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ συλλέγουν υπογραφές κατά της απόφασης Βαρουφάκη, σύμφωνα με τα nea.gr.

Το κείμενο με τις υπογραφές αναμένεται να δημοσιοποιηθεί έως το βράδυ της Κυριακής και δεν αποκλείεται έως εκείνη την ώρα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βαρουφάκης φέρεται να εξέφρασε στον πρωθυπουργό την ενόχλησή του για τις βολές που δέχεται από το εσωτερικό του κόμματος.

Μεταξύ εκείνων που έχουν αντιδράσει στην επιλογή Παναρίτη είναι και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππας και ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών διέψευσε τις φήμες περί παραίτησής του με δύο tweet. Λάδι στη φωτιά των αντιδράσεων, έριξε η Έλενα Παναρίτη με δηλώσεις της, τις οποίες αργότερα, πάντως, διέψευσε.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News