default-image

Ο Ανωγειανός που... κατέκτησε την Apple (video)

Κρήτη
Ο Ανωγειανός που... κατέκτησε την Apple (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καινοτομία και η ευρηματικότητα μπορούν να ξεχωρίσουν ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εκπομπές. Ο Ανωγειανός Δημήτρης Σμπώκος, ένας νέος επιστήμονας, κατόρθωσε να γίνει σχεδόν... διάσημος, δημιουργώντας μια εξαιρετική εφαρμογή για iphone!

Ο νεαρός Ανωγειανός επιστήμονας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Ο Κόσμος Ρει" της "ΚΡΗΤH TV".

Η εφαρμογή παιχνιδιού που δημιούργησε επελέγη από την Apple και κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Έτσι ο Δημήτρης Σμπώκος, πολιτικός μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, κατάφερε για την εφαρμογή που επινόησε με την ονομασία "Fluzz", να κερδίσει μέσα σε λίγο χρόνο το διαδικτυακό κοινό, ενώ μετά το βραβείο που κατέκτησε στο διαγωνισμό "Best Games App" ήρθε και η αναγνώριση από τον παγκόσμιο τεχνολογικό κολοσσό… την Apple.

Ο φακός της εκπομπής συνάντησε… διαδικτυακά τον Δημήτρη Σμπώκο στη Θεσσαλονίκη, με τον Κρητικό επιστήμονα να μιλάει για την επιτυχία του, τα όνειρά του, αλλά και για την ελληνική νεολαία, που, αν και εξελιγμένη, είναι εγκλωβισμένη μέσα στα στενά της δύσκολης οικονομικά συγκυρίας που βιώνει η χώρα!

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_ys3m1r20/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News