Ειδήσεις

Σοβαρή η κατάσταση της κοπέλας που χτυπήθηκε από κεραυνό

Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου η άτυχη νεαρή Λετονή που χτυπήθηκε στην Κνωσό, μαζί με 16 ακόμη άτομα, από κεραυνό.

Η κατάσταση της παραμένει σοβαρότατη, αλλά έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας της.

Στο μεταξύ, το ενδιαφέρον του για την πορεία της υγείας των νοσηλευόμενων τουριστών που τραυματίστηκαν από την πτώση κεραυνού στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού αλλά και την παροχή βοήθειας στις οικογένειες τους εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο περιφερειάρχης επισκέφτηκε το Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη στην ΜΕΘ, η νεαρή Λετονή και συναντήθηκε με συγγενείς της στους οποίους εξέφρασε την συμπαράσταση του και την ευχή για ταχεία ανάρρωση.

Συνομιλώντας παράλληλα με το σύζυγο της τραυματισμένης Λετονής, ο περιφερειάρχης έδειξε εμπράκτως την στήριξη-βοήθεια της Περιφέρειας διευθετώντας άμεσα το θέμα-αίτημα παραμονής-φιλοξενίας τους.

Ο κ. Αρναουτάκης κατά την επίσκεψη του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενημερώθηκε παρόντος και του δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού - από τον διοικητή κ. Νίκο Χαριτάκη και τον γιατρό - διευθυντή της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστη Κιούλπαλη για την πορεία της Υγείας της Λετονής αλλά και των τεσσάρων Ρώσων που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο κ Χαριτάκης χαρακτήρισε σοβαρή την κατάσταση της υγείας της Λετονής που νοσηλεύεται διασωληνομένη στην ΜΕΘ, εκφράζοντας παράλληλα συγκρατημένη αισιοδοξία. Οι άλλοι τέσσερις Ρώσοι - όπως είπε -νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και σύντομα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

Σχόλια