Ειδήσεις

Και τέταρτος νεκρός στα Ελληνικά Πετρέλαια

Τραγωδία δίχως τέλος για τους εργαζόμενους στα Ελληνικά Πετρέλαια. Το τρομερό ατύχημα, για το οποίο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποδείξεις ως προς το "τις πταίει", είχε και τέταρτο νεκρό!

Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή και ο τέταρτος τραυματισμένος εργαζόμενος στα Ελληνικά Πετρέλαια, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο δυστύχημα της 8ης Μαΐου.

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ομίλου, αναφέρεται πως το δυστύχημα της 8ης Μαΐου εξελίχθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς σήμερα εξέπνευσε και ο τέταρτος σοβαρά τραυματισμένος εργαζόμενος. Εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, με βαθιά οδύνη, στην οικογένεια του Κώστα Μαγγούρα και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και ο ένας από αυτούς έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Η διοίκηση τονίζει ακόμη μια φορά πως η αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας θα πρέπει να είναι βασικό μέλημα όλων και ζητά από τους εργαζομένους να κινηθούν σε αυτή την κατεύθυνση,ώστε το δυστύχημα στο διυλιστήριο Ασπροπύργου να είναι το τελευταίο.

Σχόλια