Ειδήσεις

Όλη η Ελλάδα στους ρυθμούς του... Τζόκερ

Το όνειρο του... εκατομμυριούχου μετατίθεται για απόψε αφού στην τελευταία κλήρωση το Τζόκερ "έβγαλε" νέο τζακ ποτ, φθάνοντας πλέον τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ, από τα 7 εκατομμύρια που θα μοίραζε την περασμένη Πέμπτη.

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των σχεδόν δέκα εκατομμυρίων ευρώ ελπίζουν, προσδοκούν, ακόμη και προσεύχονται να κερδίσουν έντεκα εκατομμύρια Έλληνες, συμπληρώνοντας είτε ένα απλό δελτίο του Τζόκερ με 5+1 αριθμούς, είτε ένα πιο σύνθετο.

Η αγωνία όσο περνούν οι ώρες κορυφώνεται και θα φτάσει στο ζενίθ απόψε, με το όνειρο να παραμένει αληθινό και άσβεστο καθώς η θεά τύχη αποφάσισε να φανεί ακόμη πιο ανοιχτοχέρα και να μοιράσει επιπλέον 2,5 εκατομμύρια ευρώ, στους Έλληνες οι περισσότεροι εκ των οποίων κάνουν όνειρα για τα κέρδη που αν μη τι άλλο αν τα αποκτήσουν, θα καταφέρουν να λύσουν μια για πάντα τα προβλήματα επιβίωσής τους.

Και κυρίως, βέβαια, με την οικονομική κρίση που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά, επικρατεί τις τελευταίες ώρες ακόμα μεγαλύτερη κινητικότητα, απ' άκρη σ' άκρη της χώρας από τους πολίτες που έχουν ως κύριο θέμα συζήτησης το τυχερό παιχνίδι, και κάποιοι εξ αυτών θα σπεύσουν να παίξουν και να προκαλέσουν την τύχη τους συμπληρώνοντας απλά και μόνο έξι αριθμούς, αφού η προθεσμία υποβολής των δελτίων λήγει το βράδυ.

Για να δούμε, λοιπόν, τι μας επιφυλάσσει η θεά τύχη για απόψε Κυριακή.

Βάλια Μπούη

Σχόλια