default-image

Συνελήφθησαν δύο Σύριοι με πλαστά έγγραφα

Κρήτη
Συνελήφθησαν δύο Σύριοι με πλαστά έγγραφα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθημερινό φαινόμενο η παράνομη φυγή στο εξωτερικό από αλλοδαπούς με πλαστά πιστοποιητικά από τα αεροδρόμια της Κρήτης. Την Παρασκευή συνελήφθησαν δύο ακόμη Σύριοι, καθώς σε έλεγχο που τους έγινε διαπιστώθηκε ότι είχαν πάνω τους πλαστογραφημένα έγγραφα, με τα οποία θα ταξίδευαν σε Γερμανία και Γαλλία.

Αναλυτικότερα, οι δύο Σύριοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" του Ηρακλείου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες (29.05.2015) το πρωί, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, συνελήφθη ο ένας Σύριος, 21 χρόνων, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, καθώς επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Ντίσελντορφ Γερμανίας.

Επιπλέον χθες το απόγευμα συνελήφθη και ο δεύτερος Σύριος, ηλικίας 29 χρόνων, διότι σε έλεγχο επέδειξε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό τη Ναντ.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News