default-image

Ασυνείδητος παράτησε 4 σκυλιά στην εθνική - Νεκρά τα δύο

Κρήτη
Ασυνείδητος παράτησε 4 σκυλιά στην εθνική - Νεκρά τα δύο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το λιγότερο ως απάνθρωπη μπορεί να χαρακτηριστεί η πράξη ενός οδηγού, ο οποίος, σταματώντας λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου στην εθνική οδό, κατέβασε από το 4x4 όχημά του τέσσερα σκυλιά, τα οποία παράτησε στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε…

Το περιστατικό αυτό συνέβη στο ύψος της Παπαναστασίου και, καθώς στη γύρω περιοχή υπάρχουν κατοικίες δίπλα στο ΒΟΑΚ, ένας πολίτης είδε από το σπίτι του τις κινήσεις του ασυνείδητου οδηγού και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία αλλά και τους υπεύθυνους από το Κυνοκομείο του Δήμου.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_boruo924/

Δυστυχώς όμως για τα δύο από τα τέσσερα σκυλιά ήταν πλέον αργά… Όπως είναι φυσικό, καθώς τα σκυλιά ήταν εντελώς αμάθητα να κυκλοφορούν σε τέτοιου είδους δρόμους, φαίνεται ότι πανικοβλήθηκαν και έτρεχαν πάνω-κάτω τρομοκρατημένα, με αποτέλεσμα δύο από αυτά να χτυπηθούν πολύ άσχημα από διερχόμενα οχήματα και στη συνέχεια να πολτοποιηθούν.

Όταν κατέφτασαν οι υπάλληλοι από το Κυνοκομείο, με κίνδυνο της ζωής τους περιμάζεψαν από το δρόμο τα δύο εναπομείναντα σκυλιά, τα οποία ήταν επίσης τρομαγμένα, ευτυχώς όμως δεν είχαν την τραγική κατάληξη των άλλων.

Στο σημείο κατέφτασαν και άνδρες της Αστυνομίας προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, καθώς το όλο εγχείρημα της περισυλλογής των ζώων ήταν άκρως επικίνδυνο και για τα ίδια αλλά και για τους ανθρώπους, οδηγούς και μη. Εν συνεχεία, και αφού περισυλλέγησαν τα άτυχα ζώα, καθαρίστηκε από τα αίματα το οδόστρωμα από τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου.

Το περιστατικό πληροφορήθηκε και ο αρμόδιος για θέματα Περιβάλλοντος αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης, ο οποίος το χαρακτήρισε ως μια «καθαρά εγκληματική πράξη» που χρήζει παραδειγματικής τιμωρίας.

Μάλιστα βρέθηκε και ο ίδιος στο σημείο, και εξοργισμένος από την απάνθρωπη αυτή πράξη είπε ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός, ενώ κάλεσε τους πολίτες εάν γνωρίζουν κάτι να το καταγγείλουν στις Αρχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News