Ειδήσεις

Μηνύσεις από την οικογένεια του Βαγγέλη για τις ποινές-χάδι

Οργή προκάλεσε στην οικογένεια του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, που υπέστη bullying στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων όπου φοιτούσε πριν το τραγικό τέλος του, η είδηση πως η διοίκηση της Σχολής τιμώρησε τους εμπλεκόμενους με μια απλή επίπληξη, με αποτέλεσμα, εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες, οι συγγενείς του να ετοιμάζονται τώρα να κινηθούν και νομικά εναντίον της.

Την αποκάλυψη για τις προθέσεις της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη έκανε, μιλώντας στο newsit.gr, ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας.

«Πληροφορήθηκαν ότι τα άτομα που έκαναν τις άσχημες πράξεις κατά του Βαγγέλη τιμωρήθηκαν με επίπληξη. Αν είναι έτσι, είναι πράγματι πρόβλημα. Εμείς περιμένουμε να κάνουμε μία επαλήθευση αν πράγματι μιλάμε για τους ίδιους φοιτητές. Κι αν μιλάμε γι' αυτούς τους φοιτητές, θα είναι πρόβλημα και θα κινηθούν δικαστικά και σε βάρος της διοίκησης. Εάν η επίπληξη επιβλήθηκε σε αυτούς που ταλαιπώρησαν και βασάνισαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη θα μηνύσουμε τη διοίκηση της Γαλακτομικής Σχολής», είπε ο κ. Μπούκας.

«Θα μηνύσουμε τη διοίκηση. Εδώ έχουμε τους άλλους για παράβαση καθήκοντος που εν πάση περιπτώσει δεν είχαν την πληροφόρηση που είχε η προηγούμενη διοίκηση, η νυν διοίκηση δεν έμαθε όλα αυτά που υπέστη ο Βαγγέλης; Εδώ βοά όλη η Ελλάδα. Αν πράγματι έκλεισε το φάκελο η διοίκηση με επίπληξη διότι δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, τότε έχουμε πρόβλημα», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι όσον αφορά τα μέλη της διοίκησης του οργανισμού ΕΛΓΟ "Δήμητρα", πραγματοποιήθηκε ΕΔΕ για τις ευθύνες τους στην υπόθεση και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις εναντίον του πρώην διευθυντή και της υπεύθυνης σίτισης, ωστόσο δεν έγινε αντίστοιχη διαδικασία για τους εμπλεκόμενους συμμαθητές του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σχόλια