default-image

Το Χωροταξικό στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου

Κρήτη
Το Χωροταξικό στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, θα συζητηθούν - ως μοναδικό θέμα - οι θέσεις και οι προτάσεις του Δήμου Κισσάμου στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης (Β1 φάση) για τη μελέτη "Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης - ΠΠΧΣΑΑ Κρήτης".

Παράλληλα σήμερα στις 7 το απόγευμα ο δήμαρχος Κισσάμου - συνεχίζοντας τις επαφές του για το χωροταξικό - θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΚ κ. Ι. Στρογγυλό και μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΔΚ (Νεάρχου 23).

Τέλος, γίνεται γνωστό ότι η δημοτική Αρχή Κισσάμου έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://issuu.com/dimoskissamou/docs/theseis-protaseis_dimou_kissamou_xw το πλήρες κείμενο των θέσεων-προτάσεών της σε σχέση με τη μελέτη "Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης-ΠΠΧΣΑΑ Κρήτης" προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως οι φορείς και οι πολίτες της Κισσάμου για τις προβλέψεις του χωροταξικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News