Ειδήσεις

Δωρεάν σεμινάριο εξαγωγών για τα μέλη του Επιμελητηρίου

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα "Εφαρμοσμένη ανάπτυξη σε ξένες αγορές - Εξαγωγές" διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία Συμβούλων Ανάπτυξης Manager's office (www.managersoffice.net).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου από 17:00 έως 20:00 στην αίθουσα "Καρούζου" του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, οι οποίες δραστηριοποιούνται ήδη στις εξαγωγές, όσο και στις εν δυνάμει εξαγωγικές εταιρείες.

Στη διάρκεια του δωρεάν σεμιναρίου θα παρουσιαστούν εφαρμοσμένες διαδικασίες για άνοιγμα σε ξένες αγορές (Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αμερική, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής) καθώς και τρόποι ανάπτυξής τους. Θα αναπτυχθούν επίσης όλα τα βήματα της στρατηγικής (pre sales, sales, ordering + cross selling) και θα δοθεί ειδικό βάρος σε θέματα που θα ενδιαφέρουν την πλειονότητα των συμμετεχόντων.

Να σημειωθεί ότι το άνοιγμα σε ξένες αγορές προϋποθέτει στρατηγική και μεθοδευμένες κινήσεις πριν από το τελικό deal.

Για την καλύτερη διοργάνωση του σεμιναρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου (υπεύθυνη κ. Γοραντωνάκη, τηλ. 2810 247020, gorantonaki@ebeh.gr).

Σχόλια