default-image

Παγκρήτια συνδιάσκεψη των επαγγελματοβιοτεχνών στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Παγκρήτια συνδιάσκεψη των επαγγελματοβιοτεχνών στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οικονομική ασφυξία, η πτωτική πορεία των επιχειρήσεων και η αβεβαιότητα για το μέλλον οδηγούν τους εμπόρους στην πραγματοποίηση παγκρήτιας συνδιάσκεψης που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 31/5/2015 στο Ρέθυμνο, όπου στο τραπέζι της συνάντησης θα τεθούν φλέγοντα ζητήματα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως το ασφαλιστικό, το φορολογικό αλλά και ο ΦΠΑ.

Το ραντεβού για τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών των Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων από όλο το νησί έχει δοθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης (Εμμ. Πορτάλιου 23), στις 6 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουν τα παρακάτω θέματα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Ρεθύμνης:

* «Την οικονομική ασφυξία που σφίγγει καθημερινά τη θηλιά στο λαιμό κάθε μικρομεσαίου.

* Τη συνεχιζόμενη πτωτική πορεία των επιχειρήσεων.

* Την αβεβαιότητα για το μέλλον του κλάδου.

* Τη συνεχιζόμενη προσπάθεια στην επίτευξη συμφωνίας, ή όχι, με τους εταίρους της Ευρώπης δημιουργώντας το χειρότερο κλίμα για την αγορά και την παροχή υπηρεσιών.

* Το ασφαλιστικό-φορολογικό, ο ΦΠΑ.

* Την ανάγκη στήριξης των συναδέλφων».

Τα παραπάνω αλλά και πολλά άλλα θέματα «είναι οι προβληματισμοί που ζητούν τρόπους διεκδίκησης επίλυσής τους και που θα τεθούν στην παγκρήτια αυτή συνδιάσκεψη με τη συμμετοχή των ΟΕΒΕ Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News