default-image

Ενωτικός ο Μπλάτερ στην ομιλία του

Αθλητισμός
Ενωτικός ο Μπλάτερ στην ομιλία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίγουρος ότι έχει τη δύναμη να αλλάξει τα δεδομένα που έχουν αποκαλυφθεί από την Τετάρτη στη FIFA και να καταπολεμήσει τη διαφθορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Σεπ Μπλάτερ στην προεκλογική του ομιλία.

Ο ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τόνισε εμφανίστηκε ενωτικός, ζητώντας την ψήφων του κογκρέσου, ώστε να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στο άθλημα.

«Οι όποιες διαδικασίες ακολουθούμε, γίνονται με απόλυτη διαφάνεια. Τα όσα έγιναν την Τετάρτη έχουν προκαλέσει έναν τυφώνα εξελίξεων. Χρειαζόμαστε ενότητα και ομαδικό πνεύμα για να προχωρήσουμε. Δεν θα είναι εύκολο και τα προβλήματα δεν θα λυθούν σε μια μέρα. Πρέπει όμως όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσουμε», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της FIFA και πρόσθεσε: «Έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τη FIFA. Δεν αρκεί να μιλάμε απλά για τα προβλήματα, πρέπει και να τα λύσουμε. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά ψάχνοντας λύσεις. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να προχωράμε με διαφάνεια. Η FIFA οφείλει να παλεύει κόντρα στην διαφθορά. Ας δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τις καταστάσεις και να καθοδηγούμε σωστά τη FIFA. Ας το κάνουμε όλοι μαζί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News