default-image

Γυμναστική 1η φορά στους παιδικούς, νωρίτερα τα αποτελέσματα

Κρήτη
Γυμναστική 1η φορά στους παιδικούς, νωρίτερα τα αποτελέσματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν αυτό το καλοκαίρι χιλιάδες γονείς που έχουν νήπια εάν τελικώς τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο από πλευράς Δημοτικής Αρχής και πρόεδρο των παιδικών σταθμών κ. Γιώργο Βουρεξάκη, σε μία προσπάθεια η αγωνία των γονιών να μην παραταθεί μέχρι τα τέλη καλοκαιριού, ως είθισται, αλλά να τελειώσει νωρίτερα, αυτή την φορά στα τέλη Ιουλίου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα τελικά αποτελέσματα μέσω των οποίων θα γίνεται γνωστό εάν τα παιδιά τους από την επόμενη σεζόν θα έχουν κερδίσει μία πολυπόθητη θέση στα ΚΕΠΑ. Και ενώ η διαδικασία των αιτήσεων προχωράει κανονικά και ολοκληρώνεται στις 26 Ιουνίου.

Επίσης μία ακόμη πρωτοτυπία αποτελεί και το γεγονός ότι τα πιτσιρίκια από τον Σεπτέμβριο στους παιδικούς θα κάνουν μάθημα γυμναστικής. Και αυτό γιατί στη δημοτική Αρχή κατόπιν αιτήματος προς το αρμόδιο υπουργείο, εγκρίθηκε η πρόσληψη τριάντα ατόμων που θα στελεχώσουν τα ΚΕΠΑ, μεταξύ αυτών και γυμναστές.

Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News