default-image

Παράπονα Μαρκόπουλου για τη διαιτησία

Μπάσκετ
Παράπονα Μαρκόπουλου για τη διαιτησία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τα έβαλε με τη διαιτησία μετά το δεύτερο ημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και υποστήριξε πως με τις αποφάσεις τους οι διαιτητές επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.   

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε κατά των κ. Γκόντα, Πηλοΐδη και Ψαριανού και πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε ανάγκη τα σφυρίγματά τους για τη νέα νίκη επί του συγκροτήματος του.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Την άξιζε. Ήταν καλύτερος. Ξεκίνησε καλά, ενώ εμείς όχι και μετά έπρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Φέραμε σε ισορροπία τις άμυνες και τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού, βρήκαμε ρυθμό και περάσαμε στο σκορ.

Είχαμε 2,5 λεπτά πάρα πολύ άσχημα, δώσαμε ελεύθερα σουτ και χάσαμε τη διαφορά» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου του Game 2 της δεύτερης ημιτελικής σειράς της Α1 ο 66χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε αναφορικά με τη διαιτησία: «Στο μπάσκετ πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες. Μετά από τόσα χρόνια στους πάγκους έχω ξεχάσει πότε φάουλ και πότε δεν είναι!

Ο Παναθηναϊκός θα σε πιέσει, θα σε βγάλει εκτός ρυθμού, σίγουρα. Το θέμα είναι αν οι ίδιες φάσεις σφυρίζονται το ίδιο. Αυτό δε σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε τη νίκη. Την άξιζε. Είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, με διαφορά. Απλώς οι παίκτες στ' αποδυτήρια διαμαρτύρονται. Καταλάβατε; Και τα φάουλ να δίνονταν, ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε και με διαφορά, δεν υπήρχε θέμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News