default-image

"Αγκαλιά" με την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
"Αγκαλιά" με την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον με το… ενάμιση πόδι στους τελικούς της Basket League. Οι «πράσινοι» επικράτησαν για δεύτερη φορά (75-61) του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και έκαναν το 2-0 στη σειρά, πριν αυτή μεταφερθεί την ερχόμενη Τρίτη στην Πυλαία. Απέχουν, έτσι, μόλις μία νίκη από την πρόκριση.

Το ΟΑΚΑ είχε και πάλι κόσμο, και οι δύο ομάδες φρόντισαν να τους... δείξουν και το παιχνίδι που έχασαν την περασμένη Τρίτη. Γιατί ουσιαστικά, τουλάχιστον ως εξέλιξη, τα δύο παιχνίδια έμοιαζαν πολύ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός για 20 και πλέον λεπτά, αλλά στο τέλος ο Παναθηναϊκός αφού άνοιξε τη διαφορά με τα τρία τρίποντα του Μποχωρίδη κλείδωσε τη νίκη και έφτασε άνετα στο ροζ φύλλο αγώνα.

Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν περισσότερο ανταγωνιστικοί, αλλά για μία ακόμα φορά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις απουσίες του Παναθηναϊκού - ο Διαμαντίδης ουσιαστικά δεν βοήθησε καθόλου- και πλέον στην Πυλαία θα πρέπει να βρουν αυτό το «κάτι» που τους λείπει για το τελευταίο δεκάλεπτο και θα τους επιτρέψει να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της σειράς.

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 32-36, 57-46, 75-61

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 2, Μποχωρίδης 11 (3), Γιάνκοβιτς 8 (1), Φώτσης 14 (3), Νέλσον 4, Μαυροκεφαλίδης 16 (1), Διαμαντίδης 6 (1), Μπλουμς, Παπαγιάννης, Κούπερ 7, Μόργκαν 7.

ΠΑΟΚ: Μπρέμερ 6 (2), Λάνγκφορντ 11 (1), Λιάπης, Κάρτερ 20 (2), Τσόχλας, Δέδας 6 (2), Μαργαρίτης 6, Κόττας, Όντουμ 3, Χαριτόπουλος 5 (1), Σαλούστρος 4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News