default-image

Ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό, υπογράφει ο Βέμερ

Αθλητισμός
Ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό, υπογράφει ο Βέμερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «κοιλιά» στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου είχε προκαλέσει αμφιβολίες, αλλά ο Παναθηναϊκός με την παρουσία του στα play offs δείχνει πως δεν έχει αντίπαλο για την εξασφάλιση της θέσης στα προκριματικά του Champions League.

Οι «πράσινοι» μετά τις επιβλητικές τους νίκες επί Αστέρα και Ατρομήτου, νίκησαν με το «φτωχό» πλην όμως υπεραρκετό 1-0 στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση. Πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με μηδέν παθητικό στα τρία πρώτα ματς, άριστη κυκλοφορία της μπάλας, παραγωγή φάσεων και πλήρης έλεγχος του αγώνα χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του «τριφυλλιού», που πλέον βρίσκεται στο +7 από τον δεύτερο και μόνο με… προσπάθεια θα χάσει την πρωτιά στο μινι-πρωτάθλημα. Ο Κουτρουμπής συνεχίζει να είναι η αποκάλυψη στη θέση του αμυντικού χαφ και ο Νίνης θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του οδηγώντας την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου από νίκη σε νίκη.

Στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, που αναμένεται κατάμεστη, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει ένα ακόμη βήμα για τα προκριματικά του Champions League, περιμένοντας την οριστικοποίηση των πιθανών του αντιπάλων στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Υπογράφει ο Βέμερ

Ο Γενς Βέμερ βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα, σήμερα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία, αφού γνωριστεί με τον Γιάννη Αναστασίου, θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, που θα είναι διετές ή τριετές. Ο 29χρονος δεξιός μπακ ενδέχεται να παραμείνει στην Αθήνα για να βρει σπίτι και να δει από κοντά τον αγώνα της Κυριακής. Εξάλλου, από την Τρίτη είναι εδώ και ο Ρόμπιν Λουντ για αναζήτηση κατοικίας.

Εξάλλου, στην τελική της ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μικαέλ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος αναμένεται όχι εντός της ημέρας, αλλά τις επόμενες μέρες στην Αθήνα, εφόσον πάρει την απαραίτητη άδεια από τη Μίλαν. Ο 32χρονος άσος θα έρθει μαζί με τους εκπροσώπους του για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες του deal, που είναι προ των πυλών, ενώ θα υποβληθεί και σε ιατρικές εξετάσεις. Μόλις «κλείσει» κι αυτό το θέμα, ο Παναθηναϊκός θα φορτσάρει για την απόκτηση στόπερ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News