Ειδήσεις

Γίνε κι εσύ εθελοντής στη μεγάλη αθλητική γιορτή

Το πρόγραμμα εθελοντισμού για τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση  του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Στίβου που θα πραγματοποιηθεί 20 και 21 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο συνεχίζεται! 

Οκτακόσιοι κορυφαίοι αθλητές από Ελλάδα, Ολλανδία, Τσεχία, Τουρκία, Ρουμανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Λιθουανία, Ελβετία, Λετονία, θα βρεθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης, προκειμένου να συμμετέχουν στην Α΄ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων.

Στις 20 και 21 Ιουνίου το Ηράκλειο και η Κρήτη θα φιλοξενήσουν στο Παγκρήτιο Στάδιο σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού στίβου και θα δώσουν την ευκαιρία σε μόνιμους κατοίκους, αλλά και σε επισκέπτες, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Η αγάπη για την Κρήτη, η ανιδιοτελής αφοσίωση, το ζεστό χαμόγελο θα είναι οι πολυτιμότερες ίσως υπηρεσίες για όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τους θεατές, τους δημοσιογράφους, την Εθνική μας ομάδα. Και εσύ μπορείς να τα προσφέρεις!

«Ζήσε την εμπειρία της μεγαλύτερης γιορτής αθλητισμού στην Κρήτη! Γίνε κι εσύ μέρος της Εθνικής μας ομάδας. Γίνε εθελοντής στο www.heraklion2015.gr».

Οι εθελοντές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.heraklion2015.gr. Η Ελληνική εθνική ομάδα σε χρειάζεται!

Athletics in the land of culture! (επίσημο σποτ αγώνων)

Facebook: Heraklion2015 - Twitter: @Heraklion2015 

Η Πρώτη συνάντηση εθελοντών θα γίνει την Πέμπτη 28 Μαΐου ώρα 4 το απόγευμα, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Σχόλια