default-image

Έγκυος η 36χρονη που σκοτώθηκε στα Σφακιά

Κρήτη
Έγκυος η 36χρονη που σκοτώθηκε στα Σφακιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαθαίνει το μέγεθος της τραγωδίας που έζησε το άτυχο ζεύγος των Τσέχων που ήλθαν στα Σφακιά για να κατασκηνώσουν και γνώρισαν τη φρίκη, αφού η 36χρονη γυναίκα καταπλακώθηκε από έναν μεγάλο βράχο, που αποκολλήθηκε από το βουνό που βρίσκεται πάνω από την παραλία Γλυκά Νερά των Σφακίων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Όπως απέδειξε η νεκροψία που ενήργησε την Τετάρτη ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, η άτυχη γυναίκα, που τραυματίστηκε θανάσιμα, ήταν έγκυος! Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας χαρακτηρίζοντας το περιστατικό τραγικό.

«Η κοπέλα ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης 2-3 μηνών. Ο βράχος που τη χτύπησε είχε διάμετρο γύρω στα 70 με 80 εκατοστά και τη χτύπησε κυρίως στην αριστερή κοιλιακή χώρα και ίσως στην οσφυϊκή.

Πιθανολογώ ότι πρέπει να ήταν ξαπλωμένη στο πλάι εκείνη τη στιγμή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και στο ήπαρ και στη σπλήνα και κυρίως στα αγγεία. Η άτυχη γυναίκα πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία», εκτίμησε ο κ. Παπαδομανωλάκης.

Σύμφωνα με την ίδια εκτίμηση του ιατροδικαστή, με βάση τα έως τώρα ευρήματα, η γυναίκα μετά τον τραυματισμό της επιβίωσε για κάποια λεπτά, τα οποία ο ίδιος προσδιόρισε σε δέκα έως είκοσι.

Την ίδια ώρα και ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Αντώνης Νομικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News