default-image

Στην Ευελπίδων ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ποδόσφαιρο
Στην Ευελπίδων ο Βαγγέλης Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ζήτησε αναβολή για τη δίκη του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μετέβη στην Ευελπίδων την Τετάρτη, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα προσέλθει να απολογηθεί στον Ανακριτή, Γ. Ανδρεάδη στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας. Τη Δευτέρα 8 ή την Τρίτη 9 Ιουνίου. Η υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Απομένουν τέσσερις κατηγορούμενοι που οι απολογίες τους έχουν προγραμματισθεί με την εξής σειρά: Ο Θ. Κουρίδης την προσεχή Τρίτη, ο Αρ. Σταθόπουλος την προσεχή Τετάρτη κι ο Γιώργος Σαρρής την Πέμπτη 4 Ιουνίου. Το ενδεχόμενο αναβολής του Β. Μαρινάκη είχε προκύψει από το γεγονός ότι δύο υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκεται, είναι ακόμη ανοιχτές. Το ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος: 2-1 με την κατάθεση του Σα Πίντο να προσδιορίζεται για Σεπτέμβριο, όπως και το ματς Ολυμπιακός-Βέροια όπου δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απολογίες των ποδοσφαιριστών της Βέροιας.

Με δεδομένο, δηλαδή, ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία, το αφεντικό του Ολυμπιακού είχε δικαίωμα να ζητήσει αναβολή. Μέχρι να ολοκληρώσει την ανάκριση ο κ. Ανδρεάδης, ώστε να έχει στη διάθεση του όλο το υλικό της δικογραφίας για να ενημερωθεί. Από 'κει και πέρα θα ήταν θέμα του Ανακριτή αν θα έκανε δεκτό το αίτημα ή όχι. Το ενδεχόμενο του αιτήματος αναβολής είχε δει το φως της δημοσιότητας, αλλά δεν υφίσταται.

Δεν ζήτησε αναβολή. Ο Β. Μαρινάκης θα απολογηθεί την ημέρα που θα ορίσει ο Γ. Ανδρεάδης, ώστε η υπόθεση, δηλαδή ότι έχει να κάνει με το στάδιο της ανάκρισης, να τελειώσει στις αρχές του επόμενου μήνα, με την απόφαση που θα πάρουν ανακριτής-εισαγγελέας σχετικά με περιοριστικούς όρους. Σε αντίθετη περίπτωση, η υπόθεση θα ήταν σε εκκρεμότητα και θα σερνόταν μέχρι τον Σεπτέμβριο, ενδεχομένως και τον Οκτώβριο.

Από εκεί και πέρα όσα ενδεχόμενα προκύψουν για τον Β. Μαρινάκη (απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ή άλλοι περιοριστικοί όροι) θα είναι σε νεκρή αγωνιστική περίοδο, αφού μεσολαβεί το καλοκαίρι Αντίθετα αν η υπόθεση πήγαινε για τον Σεπτέμβριο, οι πιθανές δυσάρεστες εξελίξεις θα προέκυπταν σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει το αφεντικό του Ολυμπιακού στην απόφαση να παρουσιαστεί κανονικά, όταν κληθεί από τον Γ. Ανδρεάδη.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News