Ειδήσεις

Ένταση στην Περιφέρεια για το Δήμο Γόρτυνας

Στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου μεταφέρθηκε η ένταση που επικρατεί στο Δήμο Γόρτυνας εξαιτίας του πλήρους οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει και της αδυναμίας του Δήμου να ανταποκριθεί ακόμη και σε στοιχειώδεις ανάγκες λειτουργίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνάντηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Γόρτυνας με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, από τον οποίο ο δήμαρχος κ. Σχοιναράκης ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπιστούν έκτακτες ανάγκες, όπως για παράδειγμα η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας που παραμένει απροσπέλαστη μετά τα κύματα κακοκαιρίας του χειμώνα, αλλά και οποιαδήποτε άλλη οικονομική στήριξη θα μπορούσε να υπάρχει.

Η ένταση προκλήθηκε όταν το λόγο πήρε ο επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης κ. Δαριβιανάκης, ο οποίος χαρακτήρισε απαραίτητη τη συνδρομή της Περιφέρειας για τη στοιχειώδη επιβίωση του Δήμου και έκανε λόγο για μία ακόμη φορά για κακοδιαχείριση και αποτυχία της νέας δημοτικής Αρχής, ζητώντας μάλιστα να ελεγχθεί από τους οικονομικούς επιθεωρητές.

Αυτό πυροδότησε την ατμόσφαιρα και ακολούθησαν... σκηνές απείρου κάλλους.

Δείτε το βίντεο από την επεισοδιακή συνεδρίαση

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια