default-image

Κρίσιμη.... στροφή στα πλέι-οφ

Αθλητισμός
Κρίσιμη.... στροφή στα πλέι-οφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης των play off της Σούπερ Λίγκας που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κάνει σήμερα στις 19:30 (NovaSports 1) ο Παναθηναϊκός που έχει δύσκολη αποστολή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, που έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά των 4 βαθμών.

Στο παιχνίδι, που γίνεται νωρίτερα (17:15, NovaSports 2) για την αυλαία του πρώτου γύρου του μίνι αυτού πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο το πρώτο τρίποντο.

Ξεκινώντας από το ντέρμπι της Τούμπας και σε ό,τι αφορά αγωνιστικά τους γηπεδούχους, προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Παναγιώτη Γλύκο.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο, ωστόσο είναι στην αποστολή και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί πριν το παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά στο υπόλοιπο ιατρικό δελτίο, ο Μιγκέλ Βίτορ και ο Στέφανος Αθανασιάδης, μολονότι εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις, προπονήθηκαν κανονικά, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έβγαλε όλο το πρόγραμμα αλλά σε δικό του ρυθμό, όπως και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο Ρόμπερτ Μακ, που έχει κάκωση στη μέση, έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή του θα κριθεί σήμερα. Οι Εγιάλ Γκολάσα και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με τρέξιμο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε να πάρει μαζί του στο ξενοδοχείο όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές: Ιτάνζ, Γλύκο, Γιακουμή, Ρατς, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Μακ, Σαββίδη, Μαντούρο, Πόζογλου, Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη.

Στον Παναθηναϊκό, από την άλλη, μεγάλωσε η λίστα των απόντων... Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έκανε σήμερα ατομικό λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής. Έτσι, προστέθηκε στους γνωστούς απόντες Χουχούμη, Πέτριτς, Σπυρόπουλο και Κλωναρίδη. Εκτός, επίσης, είναι και ο Μέντες, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο Μαρινάκης.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης και Μπερίσα.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Αναφορικά τώρα με τη συνάντηση που γίνεται στο Περιστέρι, ο Νίκος Νιόπλιας και οι παίκτες του καλούνται να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώριο για απώλειες αν θέλουν να διεκδικήσουν ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Στόχος είναι να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες και να τους προσπεράσουν στη βαθμολογία.

Την αποστολή των γηπεδούχων αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Αγκουαζί, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο, Νάστος, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Κοντοές, Ναπολεόνι, Γκαρσία.

Από την άλλη, με δύο προβλήματα αλλά χωρίς απρόοπτα θα παρουσιαστεί ο Αστέρας Τρίπολης στο Περιστέρι. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας (την Τρίτη) πριν το εκτός έδρας ματς για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, ο Στάικος Βεργέτης είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς και να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα.

Μοναδικές απουσίες για τον τεχνικό των Αρκάδων είναι οι Γιαννιώτες και Φερνάντες, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Αναλυτικά: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Αλόκο, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Λούι, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες, Σκούρτης, Πάρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News