default-image

Ντνίπρο και Σεβίλλη για το πρώτο τρόπαιο απόψε

Αθλητισμός
Ντνίπρο και Σεβίλλη για το πρώτο τρόπαιο απόψε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντνίπρο και Σεβίλλη τα παίζουν όλα για όλα απόψε (21:45, ΑΝΤ1) στη Βαρσοβία, με στόχο την πρώτη (χρονικά)... κούπα της χρονιάς.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στον τελικό του Γιουρόπα Λίγκ και αμφότερες θέλουν να ανέβουν στην κορυφή. Από τη μία οι Ουκρανοί, που έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και από την άλλοι οι Ισπανοί, που θέλουν τη δεύτερη σερί κατάκτηση, επαναλαμβάνοντας τον περυσινό θρίαμβο. Μάρκεβιτς και Έμερι θα... ρίξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να τα καταφέρουν.

Ο Σέρβος τεχνικός της Ντίπρο τόνισε στις δηλώσεις του: «Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάσουμε ως εδώ, αλλά όσο τρως σου ανοίγει η όρεξη. Το παιχνίδι της Νάπολι μοιάζει πολύ με εκείνο της Σεβίλλης, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει πολύ. Μπορούν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, η άμυνά μας όμως παίζει σε υψηλό επίπεδο και πρέπει να τους εξουδετερώσουμε. Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν υπάρχει νευρικότητα. Το σημαντικό είναι να το έχουν ξεχάσει οι παίκτες με τη σέντρα».

Στην αντίπερα όχθη, ο Έμερι τόνισε: «Πρόκειται για μια πολύ καλά δομημένη ομάδα. Με συμπαγή άμυνα, πολύ πιεστική, δυσκολεύοντας την κυκλοφορία της μπάλας για τον αντίπαλο. Δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα. Αλλά θα είναι σκληρό. Σίγουρα το θέλουμε πολύ και οι δύο. Θέλω να φτάσουμε τις τέσσερις κατακτήσεις, για να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε καταφέρει. Όχι μόνο παίζουμε στον τελικό, αλλά και τρεις παίκτες μας σύντομα θα βρίσκονται στην Εθνική Ισπανίας. Θέλουμε να κλείσουμε ιδανικά τη σεζόν, με τη νίκη. Αυτό δεν πρέπει να μας προσθέτει άγχος, αλλά κίνητρο».

Διαιτητής του σημερινού τελικού θα είναι ο Άγγλος Άτκινσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News