Ειδήσεις

Εργασίες συντήρησης του νηπιαγωγείου στο Πολύδροσο

Τις εργασίες συντήρησης του 2ου Νηπιαγωγείου στο Πολύδροσο επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο και τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου Γιάννη Κοτσιφό.

Στις εργασίες συμπεριλαμβανόταν το βάψιμο και η μόνωση της ταράτσας, η αντικατάσταση των παλιών μπετόν της αυλής με νέα, το βάψιμο των κάγκελων της αυλής, κ.ά., ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνει και το βάψιμο των τοίχων του νηπιαγωγείου.

«Παρακολουθούμε από κοντά και αυτό το έργο, που έχει στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες διδασκαλίας στο νηπιαγωγείο του Πολύδροσου», τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. «Προχωράμε», συνέχισε, «με γοργούς ρυθμούς τις εργασίες ανακαίνισης, εργασίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των μικρών μαθητών και των νηπιαγωγών τους.

Ειδικά εδώ στο Πολύδροσο, με τη μεγάλη παιδική χαρά, τον ποδηλατόδρομο, το skate park, τις πολλές και σημαντικές διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις, τους νέους χώρους αναψυχής που έχουμε κάνει, η διαφορά είναι αισθητή.

Με τον ίδιο ζήλο συνεχίζουμε, έχοντας πάντα ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας μικρών και μεγάλων, κατοίκων και επισκεπτών του δήμου μας», κατέληξε ο δήμαρχος.

Σχόλια