Ειδήσεις

Δέκα σπίτια "άνοιξε" η σπείρα διαρρηκτών στο Ηράκλειο

Είχε και... ουρά η χθεσινή υπόθεση της σύλληψης των τεσσάρων ατόμων στην οποία προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο για κλοπές.

Τελικώς όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι συλληφθέντες είχαν κάνει... τρόπο ζωής τις κλοπές από σπίτια, καθώς είχαν χτυπήσει τουλάχιστον δέκα οικίες στην περιοχή του Ηρακλείου, παίρνοντας σε κάθε περίπτωση χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές μεγάλης αξίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης και της ενδελεχούς έρευνας, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, σχετικά με τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, που συνελήφθησαν τη Δευτέρα 25 Μαΐου το βράδυ για κλοπή, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει ακόμη δέκα κλοπές από οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Επιπροσθέτως, οι συλληφθέντες, όπως προέκυψε από τη λεπτομερή διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, από το Φεβρουάριο 2015 έως και την 21 Μαΐου 2015 είχαν διαπράξει επιπλέον δέκα κλοπές, όλες σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, οι συλληφθέντες με την ίδια μέθοδο είχαν αφαιρέσει από οικίες χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές, συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια