Ειδήσεις

Δωρεάν σπουδές στο Kappa Studies σε 35 νέους

Λαμβάνοντας τα μηνύματα των καιρών λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, οι επιχειρήσεις της οικογένειας Καλαθάκη αποφάσισαν να χορηγήσει 35 υποτροφίες στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Kappa Studies σε νέους και νέες που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη μαγειρική και εστιατορική τέχνη.

Τώρα πλέον ανοίγονται νέοι ορίζοντες και νέες προοπτικές σε οικογένειες που μαστίζονται από την κρίση, στο πλαίσιο Παγκρήτιου Διαγωνισμού από τις επιχειρήσεις της οικογένειας Καλαθάκη, η οποία δείχνει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Πρόκειται για 35 υποτροφίες αξίας 200.00 ευρώ περίπου.

Οι 14 υποτροφίες αφορούν διετείς σπουδές στην μαγειρική τέχνη, 16 υποτροφίες αφορούν σε μονοετή εκπαίδευση στην εστιατορική τέχνη και 5 υποτροφίες για σπουδές στο τμήμα γαλακτοκομικής που ιδρύεται από φέτος στην Κappa studies.

Οι υποψήφιοι θα συμμετέχουν σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις από ανεξάρτητη εξεταστική επιτροπή.

Οι υποψήφιοι θα προταθούν από όλους τους δήμους της Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, το Σύλλογο Πολυτέκνων, τα Σώματα Ασφαλείας, τον Σύλλογο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, το Σωματείο Μαγείρων και το προσωπικό των σουπερμάρκετ Χαλκιαδάκης.

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια