default-image

Οργή των γονιών του 27χρονου που έχασε το μάτι του σε μπαρ

Κρήτη
Οργή των γονιών του 27χρονου που έχασε το μάτι του σε μπαρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο εβδομάδες μετά το βαρύ τραυματισμό του 27χρονου Ηρακλειώτη που έχασε την όραση στο ένα μάτι, οι γονείς του ξεσπούν με οργή και αγανάκτηση καταγγέλλοντας ολιγωρία στην έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Απογοητευμένοι από το γεγονός ότι οι έρευνες όπως  παραμένουν στο σκοτάδι, επιχείρησαν χθες να συναντηθούν με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που βρίσκεται στην Κρήτη, ζητώντας την παρέμβασή του.

Η ΕΛ.ΑΣ. απαντά ωστόσο ότι «για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία. Η προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη».

Ο 27χρονος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το μάτι του. Ο ίδιος και οι γονείς του αδυνατούν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στη άλλη η ζωή του έχει ανατραπεί, καθώς ο τραυματισμός τού προκάλεσε βαριά αναπηρία.

Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι φέρονται να δηλώνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μέσα σε μπαρ στο Ρέθυμνο, όταν δυο παρέες άρχισαν να πετούν ποτήρια η μία στην άλλη, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να προσγειωθεί στο μάτι του 27χρονου Ηρακλειώτη που είχε μόλις μπει με την παρέα του μέσα στο κατάστημα.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_dmuktb34/

Σε κατάσταση απελπισίας οι γονείς του βρέθηκαν χθες έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου ζητώντας να συναντηθούν με τον κ. Αναγνωστάκη. Οι ίδιοι  το μόνο που ζητούν είναι να βρεθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία παραμένουν άγνωστοι.

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News