Ειδήσεις

Νέο κατάστημα στην Αθήνα για τα κρητικά παντοπωλεία Grelia

Μια ζεστή κρητική βραδιά με εκλεκτούς μεζέδες και ζωντανή μουσική από τη μεγαλόνησο θα απολαύσουν όσοι βρεθούν την Παρασκευή 29 Μαΐου στα εγκαίνια της εταιρείας κρητικών παραδοσιακών προϊόντων "Grelia Κρητικά Παντοπωλεία" του Στέφανου Σηφάκη.

Η επίσημη έναρξη του νέου της καταστήματος, που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Ερμού 20, στο Μαρούσι, λίγα μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου, θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή στις 19:30 και η διεύθυνση προσκαλεί το κοινό στα εγκαίνια. «Θα σας υποδεχτούμε με χαρά, εκλεκτές παραδοσιακές γεύσεις και μουσική!», αναφέρει.

«Με τεχνογνωσία, εξειδικευμένους συνεργάτες σε όλο το νησί, με σεβασμό στην παράδοση και όρεξη για δουλειά, η grelia στοχεύει στην ανάπτυξη, στην εξωστρέφεια και στο να πάρουν τα προϊόντα της Κρήτης την πρωτοπόρο θέση που τους ταιριάζει στον πάγκο της παγκόσμιας λαϊκής αγοράς. Με υπευθυνότητα σας προσφέρουμε ανώτερης ποιότητας και υψηλής αισθητικής προϊόντα τα οποία συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις αναλύσεις.

Η Κρήτη είναι γεμάτη μικρά γαστριμαργικά μυστικά και εμείς θεωρούμε υποχρέωσή μας αλλά και μεγάλο μας στόχο να τα ανακαλύψουμε, να τα αναδείξουμε και να τα προσφέρουμε σε όλο τον κόσμο έχοντας συμμάχους τους παραγωγούς από άκρη σ' άκρη του νησιού! Η grelia παίρνει το ρόλο της θυγατέρας, κόρης της κρητικής μάνας γης και με αφοσίωση στο παραδοσιακό τραπέζι των προγόνων της, μοιράζεται την προίκα της με εσάς».

Σχόλια