default-image

Βασικός υποψήφιος ο Καρτάμπια για την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Βασικός υποψήφιος ο Καρτάμπια για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει την αναζήτηση ακραίων επιθετικών η ΑΕΚ, η οποία φαίνεται να έχει καταλήξει σε πέντε περιπτώσεις μία εκ των οποίων είναι και ο Φεντερίκο Καρτάμπια.

Ο 22χρονος άσος που ανήκει στη Βαλένθια και φέτος παίζει δανεικός στην Κόρδοβα συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» για τον παίκτη που θα παίζει κυρίως αριστερά, αλλά ενίοτε και δεξιά του σέντερ φορ. Πρόκειται όμως για δύσκολη περίπτωση, όχι μόνο για αγορά του αλλά έστω και για δανεισμό, και θα απαιτηθούν λεπτοί χειρισμοί.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται προσεχώς να ταξιδέψει στην Ισπανία και ένα από τα μελήματά του (καθώς εξετάζει κι άλλους παίκτες από την αγορά που γνωρίζει άριστα) είναι να έχει μια επαφή με τη Βαλένθια για να δει τις προθέσεις της για τον παίκτη. Πάντως πρόκειται για υπόθεση που θα πάρει χρόνο, καθώς οι «νυχτερίδες» δεν έχουν πάρει αποφάσεις για το δυναμικό της επόμενης περιόδου και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα καταφέρουν να κλείσουν εισιτήριο για το Champions League.

Στη λίστα της ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη θέση είναι και ο Νάτσο Σκόκο, αλλά φαίνεται πως δεν είναι πολύ ψηλά.

Στην αναμονή είναι η υπόθεση του Έρβιν Μούλντερ. Ο ατζέντης του, Λουίς Λαρός, έφερε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα κάποια συμβόλαια με τους όρους στους οποίους είχαν προσυμφωνήσει οι δύο πλευρές και κάποιες ελαφρές τροποποιήσεις στο οικονομικό. Η «Ένωση» δεν έδειξε να διαφωνεί, αλλά δεν έχει στείλει υπογεγραμμένα τα συμβόλαια στην Ολλανδία και αυτό δημιουργεί σκέψεις πως ίσως περιμένει κάποια άλλη περίπτωση για τη θέση του τερματοφύλακα. Πάντως δύσκολα δεν θα ολοκληρωθεί το deal με τον 26χρονο γκολκίπερ που μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ.

Παρά τα δημοσιεύματα από τη Σερβία περί ενδιαφέροντος για τον Βλαντιμίρ Βολκόφ, στην ΑΕΚ αυτή την περίοδο δεν έχουν δώσει βαρύτητα για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού προέχουν άλλες υποθέσεις. Πάντως θα γίνει σίγουρα μια προσθήκη οπισθοφύλακα.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρχει καθαρογραμμένη η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το γήπεδο της ΑΕΚ κι έτσι θα προστεθεί στο φάκελο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Η διαδικασία αυτή θα πάρει λίγες εβδομάδες, αλλά μόλις ολοκληρωθεί θα μπορούν να αρχίσουν τα έργα ανέγερσης της «Αγια-Σοφιάς». Ήδη έχουν προχωρήσει αρκετά τα έργα καθαρισμού και ισιώματος του εδάφους, ενώ θα προχωρήσουν σύντομα και τα έργα περίφραξης του οικοπέδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News