default-image

Εκδήλωση επιβράβευσης για τους μαθητές ΕΠΑ.Λ. Ειδικής Αγωγής

Κρήτη
Εκδήλωση επιβράβευσης για τους μαθητές ΕΠΑ.Λ. Ειδικής Αγωγής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα της οδού Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου η εκδήλωση ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας με θέμα "FREE MOBILITY -Ελεύθερη και ανεμπόδιστη μετακίνηση".

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η εργασία των μαθητών του ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής που διακρίθηκαν με το 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ECOMOBILITY- FREE MOBILITY 2014-2015.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Ηρακλείου κ. Πέτρου Ινιωτάκη, σε συνεργασία με την υπεύθυνη επικοινωνίας Κρήτης για το Πρόγραμμα ECOMOBILITY -FREEMOBILITY κ. Στέλλα Πιταροκοίλη.

«Στόχος είναι ένα Ηράκλειο ανθρώπινο και βιώσιμο με τις αρχές τις κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της ισότητας και του σεβασμού της διαφορετικότητας. Δεν ήταν μια εκδήλωση φιλανθρωπίας. Ήταν μια εκδήλωση επιβράβευσης, αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης», όπως χαρακτηριστικά επισήμαναν οι ομιλητές.

Τη βραβευμένη εργασία των παιδιών και την όλη εκδήλωση παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μαρία  Καναβάκη, ο αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας κ. Γιάννης Αναστασάκης, ο προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης κ Γιώργος Περικλειδάκης, η σχολική σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης της 6ης Περιφέρειας Ηρακλείου κ. Μαρία Δρακάκη, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, ο κ. Δαφέρμος και η κ. Πλατύρραχου, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης κ. Χαρωνίτης και πολλοί ευαισθητοποιημένοι πολίτες και δημότες του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News