default-image

Δαμαβολίτης: "Εφιαλτικά τα σενάρια με τα μεταλλαγμένα"

Κρήτη
Δαμαβολίτης: "Εφιαλτικά τα σενάρια με τα μεταλλαγμένα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμα κινδύνου για τη μυστική συμφωνία που εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στα ανώτερα κλιμάκια λήψης αποφάσεων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά στα μεταλλαγμένα τρόφιμα εκπέμπουν εκατοντάδες οργανώσεις και κινήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Μεταξύ αυτών είναι και η Οικολογική Παρέμβαση Ηρακλείου, που ενώνει τη φωνή της στη φετινή παγκόσμια κινητοποίηση ενάντια στην εταιρεία Μονσάντο (τη μάνα των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών στον κόσμο), που θα πραγματοποιηθεί αύριο 23 του μήνα σε 428 πόλεις και 38 κράτη.

Στην Ελλάδα σχεδόν το 90% των πολιτών είναι εναντίον στους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς.

Μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη η εκπρόσωπος του "Πελίτη" που δρα υπέρ των παραδοσιακών σπόρων, Βάσω Κανελλοπούλου, σημείωσε με έμφαση ότι ανοίγει σταδιακά η πόρτα για έλεγχο της αγροτικής παραγωγής και πολιτικής στην Ε.Ε. από τις πολυεθνικές που ελέγχουν το 95% στην αγορά σπόρων μεταλλαγμένων και μη , ενώ ο βουλευτής Κώστας Δαμαβολίτης μίλησε για τα εφιαλτικά σενάρια ελέγχου της πολιτικής στις τροφές και την αγροτική παραγωγή στην Ευρώπη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News