Ειδήσεις

Επισκέψεις Κ. Δαμαβολίτη σε συνοικίες του Ηρακλείου

Ο βουλευτής Ηρακλείου Κώστας Δαμαβολίτης, πιστός στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι θα ακολουθήσει τις ίδιες προεκλογικές διαδρομές προκειμένου να αφουγκραστεί τον παλμό του κόσμου για την επικείμενη «συμφωνία» της κυβέρνησης, ξεκίνησε χθες περιοδεία σε συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου.

Με οδηγό τις διαχρονικές πρακτικές της άμεσης δημοκρατίας, ο βουλευτής επισκέφτηκε καφενεία στις Πατέλες, τη Νέα Αλικαρνασσό και τα παλιά ΚΑΤΕΕ, προκειμένου να μεταφέρει ο ίδιος το κλίμα της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης και να ακούσει τις απόψεις των πολιτών σχετικά με την έκβαση της μακράς και επίπονης διαπραγματευτικής διαδικασίας.

Με θετικά σχόλια ανταποκρίθηκαν οι πολίτες στην πρωτοβουλία του κ. Δαμαβολίτη, δεν παρέλειψαν όμως να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις προεκλογικές υποσχέσεις της κυβέρνησης αλλά και τον προβληματισμό τους για το αύριο. Κατανοούν το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η χώρα, απαιτούν όμως σκληρή προσπάθεια και ειλικρίνεια.

Σύμφωνα με το βουλευτή, προτιμούν συμφωνία αντί για ρήξη, αλλά εμμένουν στην παραδειγματική τιμωρία όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να συναινούν σε περικοπές μισθών και συντάξεων, στην περίπτωση που αποκατασταθεί πλήρως η δικαιοσύνη και οδηγηθούν σε δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων οι υπαίτιοι της καταστροφής.

Σχόλια