default-image

Γνωστός δημοσιογράφος... σουβλατζής στο Ηράκλειο

Κρήτη
Γνωστός δημοσιογράφος... σουβλατζής στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μα πού τον ξέρω αυτόν;». «Τι λες, μήπως είναι...». «Όχι μωρέ, τι κάνει στο σουβλατζίδικο αυτός;». «Μα αυτός είναι!».

Ο παραπάνω διάλογος είναι ένα δείγμα μόνο από τις στιχομυθίες που προκάλεσε η παρουσία, πίσω από τον πάγκο ενός σουβλατζίδικου στο Ηράκλειο, ενός άνδρα που... έμοιαζε γνωστός.

Και ήταν γνωστός, αφού ήταν ένας γνωστός δημοσιογράφος, ο Σπύρος Χαριτάτος, η παρουσία του οποίου στο κεντρικό σουβλατζίδικο του Ηρακλείου το έκανε... κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη, με τον ιδιοκτήτη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας...

Την απαιτητική δουλειά του ψήστη σε σουβλατζίδικο επιχείρησε να φέρει σε πέρας ο Σπύρος Χαριτάτος που φόρεσε τη... φόρμα εργασίας και έπιασε δουλειά σε πολυσύχναστο σουβλατζίδικο στο κέντρο του Ηρακλείου προσπαθώντας να βγάλει με επιτυχία τη βάρδια!

Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, ο γνωστός δημοσιογράφος ζήτησε να δοκιμαστεί ως ανειδίκευτος εργάτης για τη θέση του ψήστη, με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού να του δίνουν την ευκαιρία.

Ο δημοσιογράφος έψησε σουβλάκια, εξυπηρέτησε κόσμο και στάθηκε στο... ύψος των περιστάσεων καταφέρνoντας στο τέλος να... κερδίσει τη θέση με φουλ ένσημα και μισθό!

Σε πελάγη ευτυχίας φυσικά και ο ιδιοκτήτης του σουβλατζίδικου, που είδε στο κατάστημά του να σχηματίζονται ουρές από πολίτες, που ήθελαν να δουν τα όσα συνέβαιναν από κοντά και να παραγγείλουν ένα σουβλάκι...

Ιδού η... απόπειρα επαγγελματικού αναπροσδιορισμού του γνωστού δημοσιογράφου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News