default-image

«Έχει έτοιμες τις βαλίτσες του ο Αντσελότι»

Ποδόσφαιρο
«Έχει έτοιμες τις βαλίτσες του ο Αντσελότι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τυπική διαδικασία φαίνεται ότι είναι η αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από τη Ρεάλ Μαδρίτης με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν ότι ήδη ο έμπειρος προπονητής έχει μαζέψει τα πράγματά του.

Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή, η θέση του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος» ήταν αδιαμφισβήτητη. Το θρυλικό «decima», η κατάκτηση του πολυπόθητου δέκατου Champions League στην ιστορία του συλλόγου (άντε και το… Κυπελλάκι Ισπανίας) άφησε στην άκρη την όποια γκρίνια για την απώλεια του πρωταθλήματος, ενώ μέσα στο 2014 είχε σηκώσει Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Φέτος όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Οι Μαδριλένοι έφτασαν στο τέλος της σεζόν δίχως να διεκδικούν τίποτα, έχοντας να διαχειριστούν έναν πικρό κι αβάσταχτο αποκλεισμό στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από τη Γιουβέντους, την ίδια στιγμή που οι μισητοί… απέναντι, η Μπαρτσελόνα δηλαδή, έχει ήδη πάρει το πρωτάθλημα και διεκδικεί να φτάσει στο τρεμπλ.

Εδώ και μέρες είχε διαφανεί πως το μέλλον του «Καρλίτο» δεν θα βρισκόταν στη Μαδρίτη. Ιταλοί δημοσιογράφοι, όμως, αναφέρουν ήδη στο «twitter» πως αποτελεί ήδη παρελθόν και πως είναι απλά θέμα χρόνου να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση των «μερένχες».

Όσο για το επόμενο βήμα της καριέρας του; Ας μείνουμε στο ότι στην αγωνιστικά παραπαίουσα το τελευταίο διάστημα Μίλαν έχουν αρχίσει ήδη να ονειρεύονται…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News