default-image

Άγονοι τρεις ακόμα πλειστηριασμοί ακινήτων στο Ηράκλειο

Κρήτη
Άγονοι τρεις ακόμα πλειστηριασμοί ακινήτων στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγονοι κατέληξαν οι πλειστηριασμοί μιας επαγγελματικής στέγης στο Καβροχώρι Ηρακλείου, δύο διαμερισμάτων στη Χερσόνησο και ενός ακόμη διαμερίσματος στην περιοχή των Καμινίων που αποτελεί πρώτη κατοικία, σύμφωνα με τη Λαϊκή Στάση Πληρωμών που έδωσε για άλλη μια φορά το "παρών" χθες Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου με σκοπό την αποτροπή πλειστηριασμών.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, τα ακίνητα στα οποία απετράπη ο πλειστηριασμός είναι μια επαγγελματική στέγη μεταλλικής κατασκευής επί αγροτεμαχίου 4.000 τ.μ. στο Καβροχώρι Ηρακλείου με τιμή εκκίνησης 230 χιλιάδες ευρώ, καθώς επίσης και το 1/2 δύο διαμερισμάτων 180 τ.μ. και 60 τ.μ. επί οικοπέδου 2.019 τ.μ. στο Λιμένα Χερσονήσου τα οποία εκπλειστηριάστηκαν από δύο ιδιώτες για εργατική διαφορά με τιμή εκκίνησης 133 χιλιάδων ευρώ.

Τέλος απετράπη ο πλειστηριασμός ενός διαμερίσματος 70 τ.μ. πρώτης κατοικίας στα Καμίνια Ηρακλείου από ιδιώτη λόγω εργατικού ατυχήματος, με τιμή εκκίνησης 98 χιλ €.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών με ανακοίνωσή της δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι «θα συνεχίσει να αγωνίζεται, να επιμένει και να διεκδικεί την παύση των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών της ακίνητης περιουσίας μας από το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες...

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!

(Ν. Καζαντζάκης)», καταλήγει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News