default-image

Συνάντηση Κ.Δαμαβολίτη – Β.Αυγουλά

Ελλάδα
Συνάντηση Κ.Δαμαβολίτη – Β.Αυγουλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον επικεφαλής της νεολαίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών και ειδικό συνεργάτη του Υπουργού Υγείας, Βαγγέλη Αυγουλά, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Δαμαβολίτης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη δράση ευαισθητοποίησης των μεταπτυχιακών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο πλαίσιο της οποίας καθηγητές, φοιτητές και προσκεκλημένοι παρακολούθησαν ημερίδα, για την τυφλότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, με σφαλιστά τα μάτια.

Ο κ. Δαμαβολίτης συνεχάρη από καρδιάς την ιδιαίτερη αυτή προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, επισημαίνοντας ότι τέτοιου είδους δράσεις μας οδηγούν βιωματικά στο να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και πιο ευσυνείδητοι πολίτες.

Τέλος, προσκάλεσε εκ νέου τον κ. Αυγουλά στο Ηράκλειο, προκειμένου να επισκεφθούν μαζί τις δομές ειδικής αγωγής και φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες της πόλης μας, με στόχο την άμεση ενημέρωση για τα προβλήματα του κλάδου και την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη βελτίωση αυτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News