default-image

Εκρηκτικό το κλίμα στον Καρτερό με φόντο τα τροχόσπιτα

Κρήτη
Εκρηκτικό το κλίμα στον Καρτερό με φόντο τα τροχόσπιτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύελλα οργής από ιδιοκτήτες τροχόσπιτων στον Καρτερό, όπου σε μια βδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους μπουλντόζες για τη κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών, με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

«Θα χυθεί αίμα», προειδοποιούν ιδιοκτήτες τροχόσπιτων και στέλνουν το δικό τους τελεσίγραφο προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_jscnwq94/

Το κλίμα στον Καρτερό μυρίζει μπαρούτι. Εκατό και πλέον οικογένειες θα δώσουν, όπως λένε, μάχη για να αποτρέψουν εικόνες κατεδάφισης.

Όπως μας περιέγραψαν, πρόκειται για οικογένειες που δίνουν μάχη για την επιβίωση, ενώ την ίδια ώρα κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο.

Χωρίς δουλειά και σπίτι, αρκετές οικογένειες είναι αποφασισμένες να υπερασπιστούν με όποιο κόστος τη προσωρινή διαμονή τους στον επίμαχο χώρο.

Την ίδια ώρα, δεκάδες πρωτόκολλα κατεδαφίσεων αυθαίρετων κατασκευών Ιδιωτών ξεπαγώνουν από τον ερχόμενο μήνα.

Σε σύνολο 50 περιπτώσεων σε όλη την Κρήτη, οι μπουλντόζες όπως εκτιμάται θα πιάσουν δουλειά για τη κατεδάφιση 20 περίπου αυθαίρετων κατασκευών.

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News