default-image

Επιστολή Καρχιμάκη σε πρόεδρο ΤΟΕΒ

Κρήτη
Επιστολή Καρχιμάκη σε πρόεδρο ΤΟΕΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών κ. Μιχάλης Ε. Καρχιμάκης, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ. Εμμ. Παπαδάκη σχετικά με την ολοκλήρωση των διαδικασίων για την ανάθεση της μελέτης των συμπληρωματικών εργασιών του ταμιευτήρα Μπραμιανού, των αντιπλημμυρικών έργων Γρα Λυγιάς και του φράγματος Μύρτου Ιεράπετρας.

«Αγαπητέ πρόεδρε,

Σε παλιότερη συνεργασία μας σε είχα ενημερώσει, για την προσπάθεια που κάναμε, εντάσσοντας σε πρόγραμμα χρηματοδότησης ύψους 3 εκ. ευρώ, την μελέτη των συμπληρωματικών έργων του ταμιευτήρα των Μπραμιανών, των αντιπλημμυρικών έργων της Γρα Λυγιάς και του φράγματος Μύρτου Ιεράπετρας.

Όπως γνωρίζεις η μελέτη προκηρύχθηκε, και στις 15/05/2015 η επιτροπή διαγωνισμού του έργου υπέβαλλε στην Διεύθυνση Αντιπλημμυρικών και Υδραυλικών Έργων το πρακτικό του διαγωνισμού για την ανάδειξη του μελετητή του έργου.

Στη συνέχεια δόθηκε η νόμιμη προθεσμία δέκα ημερών για την υποβολή πιθανών ενστάσεων, η οποία λήγει τη Δευτέρα 25/05/2015.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών αυτών, θα ακολουθήσει άμεσα η ανάθεση στον μελετητή για τη σύνταξη της μελέτης έτσι ώστε στη συνέχεια με την ολοκλήρωσή της να δημοπρατηθεί το έργο που θα δώσει βιωσιμότητα και πνοή στην οικονομία της Ιεράπετρας και του Νομού Λασιθίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News