Ειδήσεις

ΟΛΗ: 5.500 επισκέπτες κρουαζιέρας στο Ηράκλειο σε δύο μέρες

Πεντέμισι χιλιάδες περίπου επισκέπτες κατέπλευσαν στο λιμάνι του Ηρακλείου με τα κρουαζιερόπλοια "Princess Emerald" της Princess Cruises και "Oriana" της P&O Cruises International τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Μαΐου 2015, σύμφωνα με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Οι επισκέπτες απόλαυσαν την μπάντα του Δήμου Ηρακλείου σε αγαπημένες ερμηνείες μουσικής από γνωστές ταινίες και μιούζικαλ, ένα καλωσόρισμα που είχε επιμεληθεί ο ΟΛΗ και ο διευθύνων σύμβουλος Γ. Μπρας.

Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν, επίσης, στα πλοία όπου και έλαβε χώρα παράδοση αναμνηστικών δώρων και πλακετών.

Οι επιβάτες και οι πλοίαρχοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή που έτυχαν, γεγονός πολύ σημαντικό για το λιμάνι, μιας και σε κάθε πρώτη προσέγγιση κρουαζιερόπλοιου σε νέο λιμένα (maiden call) πραγματοποιείται βαθμολόγησή του από τους αξιωματικούς, το πλήρωμα και τους επιβαίνοντες του πλοίου, γεγονός που καθορίζει τη γνώμη των εταιρειών κρουαζιέρας και τη μετέπειτα επιλογή του λιμανιού για επόμενες προσεγγίσεις.

Ο κ. Μπρας στις δηλώσεις του τόνισε ότι υπόσχεται να συνεχίσει το σημαντικό έργο της διοίκησης των τελευταίων ετών παρέχοντας υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικών υπηρεσιών, να υλοποιεί σύγχρονες πρακτικές, παρεμβάσεις, πρωτοβουλίες, δράσεις και σχεδιασμούς στον τομέα της κρουαζιέρας στα πλαίσια της προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, τα οποία επιδιώκουν να εξυπηρετούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο πολλούς επαγγελματικούς κλάδους και όλους τους μόνιμους ή περιοδικούς χρήστες του λιμένα.

Σχόλια