default-image

"Πάμε μια βόλτα στη φύση"... με το ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Φορτέτσας

Κρήτη
"Πάμε μια βόλτα στη φύση"... με το ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Φορτέτσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Πάμε μια βόλτα στη φύση" είναι το θέμα της δράσης που πρόκειται να υλοποιήσει το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας-Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η.) της 4ης Δημοτικής Κοινότητας περιοχής Φορτέτσας της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Ηρακλείου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος "Γέφυρα Επικοινωνίας Γενεών: Ανταλλαγή συναισθημάτων, εμπειριών, σκέψεων…".

Η δράση θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 9:30 π.μ. στο πάρκο Ερμής, σε συνεργασία με το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου και τη συμβολή των σπουδαστών Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Ηρακλείου που πραγματοποιούν την άσκησή τους στο ΚΕΚΟΙΦ Φορτέτσας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης οι ηλικιωμένοι-μέλη της ομάδας του προγράμματος, σε συνεργασία με τους μαθητές του σχολείου, θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τρόπους συνεργασίας και επικοινωνίας μέσω της ζωγραφικής, του χορού, της κίνησης και του παιχνιδιού, δίπλα στη φύση. Εκτός από χαρά και ψυχαγωγία, οι ηλικιωμένοι θα μεταφέρουν στα παιδιά δικές τους υγιεινές διατροφικές συνήθειες από το παρελθόν, προετοιμάζοντας και προσφέροντας δεκατιανό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News