default-image

"Προσπάθεια να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των πολιτών"

Κρήτη
"Προσπάθεια να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των πολιτών"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο ανάπλασης της Μεγάλου Αλεξάνδρου, επανέλαβε μέσω του Ράδιο 9,84 στους αγανακτισμένους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργασιών Χάρης Μαμουλάκης.

Τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη θα παραδοθεί η Ιερωνυμάκη, που περιλαμβάνει και την αλλαγή στάθμης, καθώς η μεγάλη κλίση της εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, κυρίως των οδηγών δικύκλων.

Παράλληλα ο αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε πως με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καμία υπηρεσία, ακόμα και δημοτική, δε θα μπορεί από 'δω και στο εξής να παρεμβαίνει στα δίκτυα της ΔΕΥΑΗ χωρίς την άδεια ή την καταβολή ανάλογου τέλους-προστίμου. προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Στην επισήμανση πολίτη ότι η περιφέρεια του Δήμου Ηρακλείου δεν απολαμβάνει της απαραίτητης προσοχής, ανέφερε πως βρίσκονται σε εξέλιξη 81 έργα μικρά και μεγάλα τα οποία χρηματοδοτούνται από προγράμματα ή το ΕΣΠΑ.

Αναφορικά με την πλατεία Κορνάρου και την ενοποίησή της με τη 1866, ο κ. Μαμουλάκης στάθηκε στα αρχαιολογικά ευρήματα και στο τουρκικό καλντερίμι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News