Ειδήσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Παραδόθηκε ο σεκιουριτάς - Έγιναν "καπνός" τα λεφτά

Απίστευτη τροπή στην υπόθεση της υπεξαίρεσης μαμούθ από εταιρεία ασφαλείας στο Ηράκλειο, όπως αποκαλύπτει το portal neakriti.gr. Ο δράστης της υπεξαίρεσης, που φέρεται να έχει αποσπάσει το ιλιγγιώδες ποσό του 1.159.00 ευρώ, εμφανίστηκε και παραδόθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα Ηρακλείου, συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους.

Μοιάζει απίστευτο ωστόσο απουσία εντάλματος σύλληψης, καθώς το αυτόφωρο έληξε την προηγούμενη Τρίτη, ο 45χρονος φαντομάς-σεκιουριτάς παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

Μετέβη μάλιστα στο Αστυνομικό Μέγαρο μαζί με του δύο νομικούς εκπροσώπους του που είναι από την Αθήνα, και κατέθεσε για την υπόθεση χωρίς όμως να κρατηθεί. Ο 45χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο εκ νέου στις εισαγγελικές και ανακριτικές Αρχές, οπότε θα του ασκηθούν οι ποινικές διώξεις, αφού αναγνωρίζει την υπεξαίρεση.

Όπως επίσης αποκαλύπτει  το portal neakriti.gr, ο 45χρονος δηλώνει θύμα τοκογλύφων στους οποίος ισχυρίζεται ότι παρέδωσε τα χρήματα που χρωστούσε, καθώς κινδύνευε η οικογένεια του. Η εξέλιξη της υπόθεσης έχει προκαλέσει σοκ και οργή στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό της εταιρείας από την οποία υπεξαίρεσε το 1.159.000€ οι οποίοι αναμένουν την επανεμφάνιση του αύριο σε Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια