default-image

Θέλει να φτάσει πιο ψηλά ο Φιλιππίδης!

Σπορ
Θέλει να φτάσει πιο ψηλά ο Φιλιππίδης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να διατηρηθεί στα γνώριμα υψηλά στάνταρ και γιατί όχι να ξεπεράσει τον εαυτό του (5,83μ.) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον ανοιχτό στίβο ο Κώστας Φιλιππίδης.

Το παρθενικό μίτινγκ της σειράς Diamond League στη Ντόχα, όπου κατέκτησε την 1η θέση με επίδοση 5,75μ., ήταν ένα χαρακτηριστικό δείγμα για τον κορυφαίο Έλληνα επικοντιστή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κυττέας εξηγεί γιατί είναι εφικτό ένα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ σε μια σεζόν όπου στοχεύει να πλασαριστεί ψηλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

«Στην Ντόχα ήταν πολύ καλά και ξεκίνησε με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να είχε κάνει και το 5,85 μ., ωστόσο στο συγκεκριμένο ύψος θεωρήσαμε σκόπιμο να δοκιμάσουμε και ένα βαρύτερο κοντάρι, προκειμένου να το "ξέρουμε" για τη συνέχεια. Θεωρώ πως αν είχε παραμείνει στο αρχικό κοντάρι θα είχε ένα έγκυρο άλμα.

Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές, που όμως δεν μπορούν να φανούν αμέσως. Νομίζω πως ο Κώστας είναι έτοιμος για ένα νέο ρεκόρ, ωστόσο για να έρθει αυτό απαιτείται να βρει και τις ιδανικές συνθήκες», δήλωσε στο site της ελληνικής ομοσπονδίας στίβου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News