default-image

Δέσμευση για επίλυση προβλημάτων των δήμων Φαιστού-Γόρτυνας

Κρήτη
Δέσμευση για επίλυση προβλημάτων των δήμων Φαιστού-Γόρτυνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην περιοδεία του αναπληρωτή υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου σε Μεσαρά και Αρχάνες, συμμετείχε χθες ο βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Δαμαβολίτης, ο οποίος σχολίασε ότι, «οι δύο επισκέψεις ηγετικών στελεχών του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στην Κρήτη, σε χρονικό διάστημα μικρότερο τους μηνός, αντανακλούν τις σαφείς προθέσεις της κυβέρνησης για την ανακούφιση και επίλυση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει ο αγροτικός-κτηνοτροφικός κλάδος του νησιού».

Στα πλαίσιο της περιοδείας, ο βουλευτής είχε σύντομη συνομιλία με τους δημάρχους Φαιστού και Γόρτυνας, κ.κ. Αρμουτάκη και Σχοιναράκη αντίστοιχα, για το πρόβλημα της υποστελέχωσης και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την εκτέλεση σημαντικών για τον τόπο έργων.

Κατανοώντας ότι, η παράταση εφαρμογής του προϋπολογισμού του έτους 2014 (λόγω αδυναμίας ισοσκέλισης προϋπολογισμού για το έτος 2015) δεν αποτελεί λύση στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα των δήμων, δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει για συνάντηση των δημάρχων Φαιστού και Γόρτυνας, παρουσία των βουλευτών Ηρακλείου, με τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βούτση, για την εξεύρεση λύσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News