default-image

Ενημερωτική εκδήλωση για το χωροταξικό στο Μαλεβίζι

Κρήτη
Ενημερωτική εκδήλωση για το χωροταξικό στο Μαλεβίζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για το νέο χωροταξικό σχέδιο και το τι σχεδιάζεται να γίνει στο Μαλεβίζι οργανώνει την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, στις 8 μ.μ., η δημοτική κίνηση "Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου".

Η εκδήλωση, τίτλος της οποίας είναι "Το νέο χωροταξικό σχέδιο και το Μαλεβίζι - Τι σχεδιάζεται για τον τόπο μας;", θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας, στη Μενελάου Λουντέμη 11 (Τσαλικάκι), με εισηγήτρια την αρχιτέκτονα Βάνα Σφακιανάκη.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στις κατευθύνσεις και τα κύρια χαρακτηριστικά του σχεδιασμού για το δήμο Μαλεβιζίου και θα προσπαθήσει να απαντήσει στα ερωτήματα:

Ποιο κοινωνικό και αναπτυξιακό όραμα υπηρετεί ο χωροταξικός σχεδιασμός;

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τις χρήσεις γης και κατανομής της οικονομικής δραστηριότητας;

Θα υπάρχουν ζώνες ειδικής προστασίας;

Πού σχεδιάζεται βιοτεχνική-βιομηχανική δραστηριότητα;

Ποια αντίληψη υπάρχει για τον τουρισμό και την ανάπτυξή του και ποια για τη γεωργική και την κτηνοτροφική δραστηριότητα;

Τι θα γίνει με τον ενεργειακό σχεδιασμό και την ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας;

Πώς αντιμετωπίζεται το θέμα των οχλουσών εγκαταστάσεων στα Ληνοπεράματα (ΔΕΗ, τσιμέντα κ.τ.λ.);

Οι "Ελεύθεροι Πολίτες Μαλεβιζίου" με ανακοίνωση-πρόσκλησή τους καλούν «όλες και όλους να παρευρεθούν στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση! Οφείλουμε να είμαστε ενεργοί, αποφασισμένοι και ενημερωμένοι, για θέματα που αφορούν στο μέλλον της περιοχής και των ανθρώπων της!», τονίζουν και καταλήγουν προτρέποντας «να είμαστε εκεί! Μας αφορά όλους!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News